Σχετικά με Εμάς

NET22, ο οδηγός σας για υπερσύγχρονες διαδικτυακές λύσεις, στο κέντρο των Χανίων, στην Ελλάδα. Δεν είμαστε απλά μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, είμαστε οι αρχιτέκτονες της ψηφιακής τελειότητας, καθώς δημιουργούμε συναρπαστικές διαδικτυακές εμπειρίες που είναι γεμάτες με την ομορφιά όσων υπάρχουν γύρω μας.

Σχετικά με Εμάς

Στην NET22, δίνουμε πνοή στα ψηφιακά σας όνειρα, μέσω της συνέργειας των δεξιοτήτων μας. Με αποδεδειγμένο ιστορικό στη σχεδίαση και στην κατασκευή ιστοσελίδων, η ομάδα μας μετατρέπει τα οράματά σας σε ελκυστικές ιστοσελίδες, η οποίες ξεχωρίζουν στο απέραντο ψηφιακό τοπίο. Αλλά δεν σταματάμε εκεί – Είμαστε τεχνίτες της γραφιστικής, καθώς προσθέτουμε μια πινελιά αισθητικής λεπτότητας σε κάθε πίξελ και δημιουργούμε οπτικές αφηγήσεις που προκαλούν εντύπωση η οποία διαρκεί για καιρό. 

Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ είναι το δυνατό μας σημείο, και εξειδικευόμαστε σε στρατηγικές που βελτιώνουν την διαδικτυακή παρουσία του brand σας. Από την μαεστρία του SEO, στην μαγεία των Social Media, διασχίζουμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τομέα για να εξασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας όχι απλά θα επιβιώσει, αλλά θα μεγαλώσει.

Στον κλάδο των ξενοδοχειακών μονάδων, προσθέτουμε μια μοναδική πινελιά. Χάρη στην εξειδίκευσή μας στην ανάπτυξη διαδικτυακών προφίλ για ξενοδοχεία και βίλες, έχουμε βαθιά γνώση της πολυπλοκότητας που απαιτεί η ανάδειξη της γοητείας της Ελληνικής φιλοξενίας. Οι λύσεις που προσφέρουμε ξεπερνούν τις συνηθισμένες, αφού δημιουργούμε διαδικτυακές εμπειρίες χωρίς εμπόδια για τους επισκέπτες σας, και ενισχύουμε την ελκυστικότητα του καταλύματός σας. 

Τί μας κάνει διαφορετικούς; Το πάθος μας για τη δημιουργικότητα, η προσήλωσή μας στην τελειότητα, και η ακλόνητη αφοσίωσή μας να πετυχαίνουμε στην αγορά της Ελλάδας. Δεν δημιουργούμε απλώς ιστοσελίδες, συνθέτουμε ψηφιακές συμφωνίες που αντηχούν το πνεύμα αυτού του όμορφου τόπου. 

Ελάτε μαζί μας στην NET22, εδώ που η καινοτομία συναντά την παράδοση, και ας φτιάξουμε μαζί φανταστικές δημιουργίες στην Ελλάδα, αλλά και πέρα από αυτήν. Το ψηφιακό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ. 

14χρόνια

Είμαστε περήφανοι για την αποτελεσματική δουλειά που έχουμε κάνει και την αναγνώριση που έχουμε λάβει, όμως αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ενθουσιασμό μας για το μέλλον. 

Σχετικά με Εμάς

Αντρέας Κατσομπενάκης

Σχετικά με Εμάς

Μάριος Καραμπούλας

Σχετικά με Εμάς

Γιώργος

Σχετικά με Εμάς

Νεκτάριος

Σχετικά με Εμάς

Βαγγελιώ

Σχετικά με Εμάς

Χρήστος

Σχετικά με Εμάς

Νίκος

“Χτίζουμε το ψηφιακό μέλλον, μεθοδικά, με κάθε γραμμή κώδικα.
Η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων μετατρέπει οράματα σε διαδραστική πραγματικότητα, καθώς δεν δημιουργούμε απλώς ιστοσελίδες, αλλά εμπειρίες.”